Vilken middag!
Alva och Adam lagade en trerättersmiddag till oss igår. De hade handlat och förberett olika ingredienser.

De mixade, hackade, rörde, blandade och kokade i flera timmar. Här har de förberett desserten som sedan ska in i kylen.




Här har de gjort en pastadeg.

Den valsades flera gånger i pastamaskinen.

Oj, hur lång somhelst!

De gjorde ravioli av degen och fyllde med en puré på butternutpumpa, citronzest och olivolja.

Här får de torka en stund innan de kokas.

Här är det förrätt på gång. Det är getostsuffle som här ska täckas med en ostsås och in i ugnen igen.

Här avnjuter vi den och gissa om det var gott! 😋

Duktiga kockar.

Här har de kokat pastan och serverar den med nylagad pesto, parmesanost och rostade solroskärnor.

Så härliga smaker!

Desserten var helt underbar... det är pistagepudding med vispad grädde. Så god!
Vi åt en liknande dessert när vi var i Mexico nyligen och det var verkligen gott. Alva ville försöka återskapa det härhemma och hon lyckades verkligen då denna dessert var ännu godare än den vi åt på semestern.
Tusen tack Alva och Adam för en fantastisk middag!
// Monika